Ionuț Radu, prima partidă la Auxerre fără gol primit! Portarul român a fost desemnat omul meciului

Ionut Radu Auxerre Ligue 1 Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Februarie 2023, 21:17
Data actualizarii: Duminica 05 Februarie 2023, 21:32

După cinci înfrângeri consecutive, Auxerre a reușit să obțină primul punct în campionat. 

Auxerre a jucat pe teren propriu cu Reims, în etapa 22 din Ligue 1, scorul final fiind 0-0.

Ionuț Radu a fost integralist şi a avut două intervenţii bune în primul sfert de oră al meciului. Este pentru prima oară, după opt meciuri consecutive, când Auxerre nu primeşte nici un gol într-o partidă din Ligue 1.

Internaționalul român a fost desemnat omnul meciului, fiind notat cu 7.9 de către sofascore.ro, fiind cea mai mare notă dintre fotbaliștii prezenți pe teren.

Auxerre are doar 14 puncte şi rămâne pe locul 19, penultimul, în campionatul francez. Prima poziție care iese din afara zonei retrogradării este a 16-a, ocupată în prezent de Troyes, cu 19 puncte.  

În ciuda rezultatelor negative, agentul lui Ionuț Radu este de părere că portarul român o va ajuta pe Auxerre să rămână în Ligue 1.

"Avea deja mai multe oferte din Franta încă din vară. Cremonese hotărâse să parieze pe el, apoi, după sosirea lui Carnesecchi, lucrurile s-a schimbat și așa l-am sfătuit să plece în străinătate. Băiatul este foarte fericit și speră că o poate salva pe Auxerre", a spus Crescenzo Cecere, citat de Internews.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!