Un nou început pentru Ianis Hagi: ”Nu am nicio îndoială că are ce oferi!”

Ianis Hagi EURO 2024 rangers Romania Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 16:19
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 16:19

România a fost eliminată de la EURO 2024 în optimile de finală de Olanda, scor 0-3, dar tricolorii au impresionat în Europa.

În ultimele luni s-a vehiculat că cel mai probabil Ianis Hagi va fi nevoit să își găsească o nouă echipă în această vară. Chiar fotbalistul declara înainte de startul turneului final că și-a pus agenții să îi caute o nouă destinație.

Barry Ferguson: ”Probabil că antrenorul a văzut destul încât să creadă că Hagi poate fi important pentru Rangers!”

Totuși, se pare că poate avea loc o răsturnare de situație. Barry Ferguson, fostul fotbalist al lui Rangers, a fost impresionat de prestațiile lui Ianis Hagi de la turneul final și crede că în aceeași situație se află și Philipe Clement, care ar putea decide să îl păstreze pe internaționalul român la echipă.

Până când nu a început EURO și nu l-am văzut cum își reprezintă țara, am uitat că Ianis Hagi este încă un jucător al lui Rangers.

Philippe Clement a urmărit cu siguranță fiecare minut, iar antrenorul probabil că a văzut destul încât să creadă că Hagi poate fi un jucător important. Îmi amintesc că mi s-a părut ciudată graba lui Michael Beale de a scăpa de Hagi. (...)

Probabil că Hagi va primi mai mult timp liber, dar mi s-a părut un tânăr care vrea să revină la treabă cât mai repede și să îl impresioneze pe noul antrenor. Nu am avut niciodată dubii în legătură cu talentul său și, în ultimele săptămâni, a arătat că este pregătit să impresioneze din nou.

Hagi nu mai este un copil, este un jucător internațional cu experiență și nu am nicio îndoială că are ce oferi”, a spus Barry Ferguson, fostul jucător al lui Rangers, pentru Daily Record.

  • 2 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform Transfermarkt.

VIDEO Rezumatul meciului România - Olanda 0-3

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!