Intalnire speciala cu MILIARDARUL Ahmetov pentru Lucescu! Ce mesaj i-a transmis dupa ce a semnat cu Zenit

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Mai 2016, 14:35

	Intalnire speciala cu MILIARDARUL Ahmetov pentru Lucescu! Ce mesaj i-a transmis dupa ce a semnat cu Zenit

Mircea Lucescu si sotia sa au luat cina cu miliardarul Ahmetov la o zi dupa ce a semnat cu Zenit.


12 ani la Sahtior s-au incheiat cu felicitari din partea patronului pentru Lucescu. Ahmetov i-a inmanat antrenorului roman un tricou personalizat, cu numarul 573, partidele in care Lucescu a stat pe banca supercampioanei din Ucraina.

"Suntem intr-o situatie foarte dificila. De doi ani jucam in deplasare toate meciurile. Poate multi nu-si dau seama de asta, iar unora nu li se pare decat un detaliu. Dar a fost foarte greu pentru noi. Am vrut mereu sa fim campioni si sa castigam in Europa. Lucescu e un om foarte ambitios, oriunde ar fi vrea sa castige toate meciurile. Chiar daca are 70 de ani, Lucescu se simte mai tanar decat ma simt eu. Sa dea Dumnezeu sa mai antreneze inca multi ani. Are nevoie de noi provocari, Sahtior are nevoie si ea de sange proaspat. Cred ca toata lumea va avea de castigat: domnul Lucescu, Sahtior si fanii", a spus Ahmetov, citat de site-ul clubului.

"Presedintele clubului a fost mai mult decat un presedinte. A devenit prietenul meu apropiat. Am discutat mereu despre dezvoltare si despre ceea ce trebuie facut la echipa. In fiecare zi a fost alaturi de noi", a explicat Lucescu.

Mircea Lucescu a semnat pe doi ani plus optiune de prelungire pe inca unul cu Zenit Sankt Petersburg. Romanul va fi prezentat oficial de rusi zilele viitoare.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
VIDEO. Interviu cu Vlad Voiculescu: ”Am primit mai multe amenințări cu moartea”
BRAT
Modifică setările cookies