INCREDIBIL! Mircea Lucescu, lasat fara jucatori dupa ce 5 brazilieni refuza sa mai mearga in Ucraina! Reactia antrenorului roman

INCREDIBIL! Mircea Lucescu, lasat fara jucatori dupa ce 5 brazilieni refuza sa mai mearga in Ucraina! Reactia antrenorului roman

Mircea Lucescu ramane la Sahtior, in ciuda situatiei tensionate din Ucraina.

Sase dintre sud-americanii echipei lui Mircea Lucescu au refuzat sa se imbarce in aeronava pentru Ucraina, care trebuia sa ii duca dupa meciul cu OM de la Geneva acasa, dupa cum scrie presa franceza. Teixeira, Fred, Dentinho, Douglas Costa si Ferreyra sunt oamenii care nu mai vor sa mearga in Ucrauna.

Ei au refuzat sa mearga cu un avion la Donetk, de teama unui atac terorist de tipul celui petrecut joi seara.

"Jucatorii au fost furati aseara. E un impresar, a convins unii jucatori sa nu se reintoarca. Nu e legal dar ei tot spera ca sa foloseasca aceasta situatie ca sa isi puna la punct finantele. Ei sunt sub contract, 2 ani de zile nici nu pot sa joace. Pretextul e ca le e frica, dar ceilalti s-au intors.", a spus Mircea Lucescu.

"Noi nu ne ducem la Donetk. Jucam la Lvov meciul si ne intoarcem la Jarkos, vom sta la Harkov. Acolo ne vom antrena, vom juca pana se rezova problema. Pentru siguranta lor am decis sa mutam echipa din Donetk.", a mai explicat antrenorul roman.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies