IMBATamas, DESFIGURAT dupa bataia din club! Antrenorul lui Doncaster a anuntat ce decizie a luat in cazul romanului!

Autor: Sport.ro
Vineri 21 Martie 2014, 19:15

	IMBATamas, DESFIGURAT dupa bataia din club! Antrenorul lui Doncaster a anuntat ce decizie a luat in cazul romanului!

IMBATamas are probleme mari dupa o noua iesire spectaculoasa in decor. 

Gabi Tamas s-a ales cu un pomete fracturat dupa un incident intr-un club de noapte, insa clubul Doncaster anunta ca se bazeaza in continuare pe el.

Fundasul roman a fost operat ieri si va absenta intre 4 si 6 saptamani de pe teren. Totusi, antrenorul echipei a anuntat ca se bazeaza in continuare pe el si anunta revenirea vitala a lui Tamas pentru salvarea la retrogradare.

"A fost operat. Stiu ca a primit verdict initial de 6 saptamani de repaus, dar exista o sansa ca procesul de vindecare sa dureze mai putin, daca se va dezumfla rapid va putea sa joace cu masca pe fata.

E greu sa anuntam o anumita data, pentru ca trebuie sa vedem cat de bine se vindeca. Nu are rost sa ii punem masca pe fata daca e in continuare umflat pentru ca acea masca nu i se va potrivi. Speram insa sa revina mai rapid de 6 saptamani. Ne va ajuta enorm in ultimele meciuri din campionat", a declarat managerul lui Doncaster, Paul Dickov.

Acesta a anuntat o ancheta in cadrul pentru a afla ce s-a intamplat cu Tamas in noaptea de sambata spre duminica, insa a refuzat sa publice rezultatul anchetei. Cert e ca Tamas s-a batut cu cineva si a iesit destul de sifonat din incident. 

Presa internaţională relatează cazul ursului Arthur ucis în România de prinţul Emanuel von und zu Liechtenstein
BRAT
Modifică setările cookies