"Iliesta" transfera romani pe banda rulanta in Irak! Dupa Florin Costea, Daminuta va juca si el sub comanda lui Ilie Stan

Cristian Daminuta Florin Costea ilie stan Irak Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Iulie 2015, 16:48
Data actualizarii: Sambata 04 Iulie 2015, 17:04

Daca acum doua decenii vorbeam despre "Brescia romena" condusa de Mircea Lucescu, astazi cele mai importante transferuri din Romania se fac doar in estul indepartat. Iar cea mai noua destinatie a fotbalistilor romani este...Irakul!

Lasat sa plece liber de Gica Hagi dupa doua sezoane la Viitorul, Cristian Daminuta a ales o destinatie exotica, aceeasi pentru care au optat si Ilie Stan, dar si fostul golgheter al Ligii I Florin Costea.

Fost jucator la AC Milan si Inter, vazut drept una dintre marile sperante ale fotbalului romanesc, Daminuta va lua drumul Irakului la doar 25 de ani, dupa ce a fost convins de cel poreclit "Iliesta" sa semneze. Potrivit site-ului buzaul-sportiv.ro, Daminuta, Florin Costea si Ilie Stan vor reveni in luna august in Romania, noua lor formatie, FC Zakho, urmand sa sustina un stagiu de pregatire aici.

Pe langa cei 3 romani deja transferati, irakienii de la Zakho ar insista si pentru Adrian Patulea (fost la CSMS Iasi si Vaslui), dar si pentru Mihai Costea (ex-Steaua).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!