Ilie Dumitrescu, moment memorabil povestit în direct la TV: „Ca va bien?” / „Sava n-a venit, e bolnav!”

Ilie Dumitrescu alexi pitu Bordeaux Stranieri Ilie Dumitrescu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 08:39
Data actualizarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 08:45

Alexi Pitu (20 de ani) a semnat în urmă cu doar câteva zile cu la Bordeaux, iar mutarea i-a amintit lui Ilie Dumitrescu de o poveste mai veche.

În clipul de prezentare la noul său club, Pitu a vorbit în engleză. Reporterul l-a întrebat dacă știe franceză, iar fotbalistul român a dezvăluit că nu, dar a spus că va învăța.

Mometul i-a amintit lui Ilie Dumitrescu de o fază memorabilă petrecută în aeroport în perioada în care activa ca fotbalist.

„Ca va bien? (n.r. - totul e bine?) Sava n-a venit, e bolnav! Știi povestea?

Dumitrescu: „S-a întâmplat în aeroport!”

S-a întâmplat în aeroport. Se mergea cu pașaport colectiv. Erau doi jucători, Sava Cristian și Daniel Sava, e o legendă. Era o grupă mai mare ca mine, la juniori, la echipa națională.

Și la un moment dat, șeful delegației vorbea cu vameșul și este chemat cineva, nu vreau să dau nume, și este întrebat: ’ca va, ca va bien? Sava n-a venit, este accidentat’.

Așa că mai bine să zică 'hello' decât să spună vreo prostie pe acolo”, a povestit Ilie Dumitrescu, potrivit Digisport.

În cele 86 de partide disputate în tricoul echipei Farul (FC Viitorul), Alexi Pitu a reuşit 5 goluri şi 11 pase decisive. Toate cele cinci goluri şi cinci dintre pase au fost reuşite pentru constănţeni în acest sezon.

Alexi Pitu este născut la Karlsruhe şi are şi cetăţenie germană. El este component al naţionalei Under-21 a României.

Bordeaux ocupă locul secund în Ligue 2, cu 33 de puncte după 19 etape, la 9 puncte de liderul Le Havre şi la la 2 puncte de Metz (ocupanta locului trei), echipă antrenată de Ladislau Boloni. Doar primele două clasate vor promova în Ligue 1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!