Il Luce poate ajunge idol pentru milioane de fani! Clubul care l-a pus pe lista viitorilor antrenori, dupa o demisie de ultima ora

Il Luce poate ajunge idol pentru milioane de fani! Clubul care l-a pus pe lista viitorilor antrenori, dupa o demisie de ultima ora

Ca de fiecare data, dupa orice demisie a unui antrenor de top din Turcia, numele lui Mircea Lucescu ca un potential inlocuitor este vehiculat de presa locala.

Dupa ce Fenerbahce a anuntat pe site-ul oficial ca antrenorul Ersun Yanal a demisionat sambata seara, numele lui Mircea Lucescu a reaparut in presa turca pe lista potentialilor inlocuitori.

"Am primit notificarea de demisie a tehnicianului Ersun Yanalin data de 9 august 2014, la ora 19.15. Ii multumim domnului Ersun Yanal pentru contributia pe care a avut-o pana acum la club si ii uram succes in continuare", a scris Fener pe site-ul oficial despre antrenorul care se afla pe banca de un an de zile.

Publicatiile Takvim, Turkiye si Star l-au pus pe Lucescu pe lista posibililor inlocuitori. Aksam, in schimb, scrie ca Fener nu va apela la un antrenor strain.

Mircea Lucescu a mai antrenat doua echipe din Turcia, pe Galatasaray, intre 2000 si 2002 si pe Besiktas, intre 2002 si 2004 si a cucerit doua titluri si o SuperCupa UEFA.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies