Mircea Lucescu: "Piturca e obligat sa il convoace pe Adi Mutu!" Mesajul fanilor pentru Piturca inainte de meciul cu Grecia:

Mircea Lucescu: "Piturca e obligat sa il convoace pe Adi Mutu!" Mesajul fanilor pentru Piturca inainte de meciul cu Grecia:

Adi Mutu a inceput excelent noul sezon, cu trei goluri marcate in ultimele trei partide.

Dupa evolutiile excelente ale lui Adi Mutu, atat in campionat, cat si in meciurile europene, Mircea Lucescu e de parere ca Piturca trebuie sa-si calce peste orgoliu si sa il convoace la lot pe atacantul Petrolului.

"Piturca va fi obligat sa il aduca la nationala pe Mutu daca el va confirma si in urmatoarele meciuri de campionat si de calificare. Un jucator ca Mutu cu greu gasesti. La el se pune doar problema capacitatii de a se concentra pe profesia lui, atata tot. Dar dupa cat timp a fost criticat, acum merita felicitat", a declarat Mircea Lucescu la Digi Sport.

Acesta este convins ca o mare influenta in transformarea lui Mutu o are Razvan Lucescu: "Jocul lui Mutu este si consecinta raportului foarte bun cu Razvan Lucescu. Mutu este un baiat inteligent, are slabiciunile lui, si le stim toti, dar nu putem sa punem sub semnul intrebarii capacitatea extraordinara de joc si calitatile pe care le are", a mai spus antrenorul Sahtiorului.

Selectionerul Victor Piturca afirma in primavara (pe 15 aprilie) ca Adi Mutu este terminat ca jucator pentru echipa nationala, precizand ca acesta "poate sa inscrie o suta de goluri pentru echipa sa de club, Petrolul Ploiesti, ca tot nu va mai fi convocat".

Intr-un sondaj pe site-ul sport.ro, cu peste 7000 de voturi, suporterii cred ca Adi Mutu trebuie convocat pentru meciul cu Grecia, primul din campania preliminara pentru Euro 2016.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criză politică. PNL nu renunță la Cîțu ca premier: ”Nici nu se pune în discuţie”
BRAT
Modifică setările cookies