Hi 5, Vlad! Chiriches i-a adus lui Napoli a cincea victorie din tot atatea posibile in Europa League si e laudat de italieni: "Grande tecnica"

Hi 5, Vlad! Chiriches i-a adus lui Napoli a cincea victorie din tot atatea posibile in Europa League si e laudat de italieni: "Grande tecnica"

Rezultatele tuturor meciurilor din UEFA Europa League sunt AICI. Rezumatele VIDEO se vad la Sport.ro, de la ora 17:00

Vlad Chiriches a facut din Napoli a doua echipa de pe continent care reuseste sa castige toate meciurile disputate in grupele unei competitii europene in acest sezon.

Dupa Zenit, care a bifat 5 din 5 in UEFA Champions League, a venit si randul celor de la Napoli sa stabileasca o performanta identica.

Napoli s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Brugge prin golul marcat chiar de Vlad Chiriches. Romanul, care a fost titular, a inscris in minutul 41 al partidei, dupa o reluare de la circa 10-11 metri a unei centrari venite din corner.

Chiriches a inscris primul sau gol de la transferul la Napoli.

"Chiriches este un fotbalist excelent. Are o tehnica naturala, iar asta s-a vazut si la gol. Reuseste mereu sa ma surprinda in fazele de constructie, unde contribuie mult. Este un fundas cu abilitati atat defensive, cat si ofensive. In plus, s-a integrat destul de bine", a spus Daniele Adani, fost fundas al Bresciei si al Fiorentinei, dar si al nationalei Italiei, la Sky Sport Italia.

Click AICI pentru golul VIDEO marcat de Vlad Chiriches

VIDEO PROTVPLUS.RO

Demnitarii au planuri mari cu infrastructura țării. Cum ar trebui să arate autostrăzile Unirii și Moldovei
BRAT