Stranieri

GOOOOL PUSCAS! Pustiul roman a dat primul gol la Inter dupa o faza nebuna! A driblat 2 fundasi si l-a invins pe Branescu. VIDEO

Puscas a reusit sa marcheze primul sau gol la echipa mare a lui Inter Milano.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Februarie 2015, 18:01
Data actualizarii: Miercuri 11 Februarie 2015, 22:50

Puscas a fost salvatorul lui Inter. A marcat golul de 2-2, in fata echipei maghiare Haladas. Puscas a reusit sa inscrie dupa o pasa senzationala a lui Kuzmanovic de peste 60 de metri. Romanul a luat mingea, a intrat in careu, a trecut de doi fundasi si a trecut mingea printre picioarele lui Branescu, jucator la Haladas. Vedeti faza in clipul de mai jos la 1:08:19

"Mi-a dat Kuzmanovic o minge foarte buna, m-a vazut foarte bine si am reusit sa marchez. Cand antrenorul imi da posibilitatea sa joc, pentru mine e mereu o mare bucurie. Chiar si la meciurile de la Primavera e acelasi sentiment, imi place sa joc.", a povestit Puscas dupa meci, intr-un interviu acordat pe teren.

De un an si jumatate in Italia, Puscas a invatat perfect limba. "Am reusit sa ma obisnuiesc cu limba, cu baietii si sunt foarte fericit ca sunt aici. ", spune acesta, care nu este intimidat de concurenta din atacul lui Inter:

"Fiecare atacant are calitatile lui, vreau sa ma uit la orice jucator cu calitate si sa fur de la el ce este mai bun. Toti atacantii Interului sunt foarte buni."

Modifică setările cookies