Goian si Lobont, facuti praf de un jurnalist italian! VEZI de ce nu le da sanse de a juca!

Autor: Sport.ro
Marti 13 Octombrie 2009, 08:48
Goian si Lobont, facuti praf de un jurnalist italian! VEZI de ce nu le da sanse de a juca!

Bogdan Lobont si Dorin Goian nu au un viitor stralucit in Serie A, dupa spusele unui jurnalist italian, care explica de ce romanii nu se vor impune la echipele lor!

Despre Lobont, jurnalistul italian Dominique Antognoni spune ca acesta nu are nicio sansa sa se impuna in poarta Romei si ca este doar a patra solutie pentru Ranieri.

"Transferul lui Lobont la Roma a fost simplu. El a fost adus pentru a fi al patrulea portar din lot. Doni s-a accidentat si revine peste doua saptamani, Artur s-a accidentat si el, astfel ca Roma a ramas intr-un singur portar si l-a luat pe Lobont pentru ca nu costa mare lucru si se antrena cu ei de o perioada. Lobont este un portar bun... bun pentru a fi a treia sau a patra solutie. Dupa ce revine Doni, Lobont nu o sa mai aiba nici o sansa sa apere. Lui Lobont i s-a spus deja ca nu o s fie titular", a spus italianul Dominique Antognoni la Digisport.

Nici Goian nu a scapat de critica italianului. Acesta este sigur ca fostul stelist a ajuns la Palermo doar multumita lui Walter Zenga. "El a fost transferat in Italia doar pentru ca Zenga este la Palermo. Conducerea lui Palermo a vrut un jucator care sa nu-i bata la cap in fiecare duminica pentru ca sta pe banca de rezerve", sustine jurnalistul italian de origine romana, care in tara este cunoscut sub numele de Razvan Milca.

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT