Pleaca Goian de la Palermo? Vezi ce zice fostul stelist:

Autor: Sport.ro
Marti 20 Iulie 2010, 22:19

Dorin Goian i-a anuntat pe italieni ca e pregatit pentru un post de titular in acest sezon la Palermo.

Goian a explicat ca nu-l intereseaza ce scrie presa despre el si despre eventualitatea unui transfer de la Palermo. "Eu nu sunt tipul care se uita in ziare, asta e scris doar in ziare, dar directorul sportiv Sabatini, cu care am vorbit, nu mi-a zis niciodata asa ceva. E normal ca primul meu an sa fie mai dificil, dar sper ca anul acesta situatia mea sa devina mai buna", a spus Goian.

El spera sa rasplateasca increderea suporterilor prin evolutii cat mai bune. "Increderea suporterilor? Suporterii echipei Palermo sunt speciali, atunci cand stadionul e plin fac o atmosfera foarte frumoasa. Eu cred ca toata lumea are incredere in mine, sper ca jocul meu din teren sa rasplateasca aceasta incredere", a mai spus el.

Dorin Goian a mentionat ca Liga I a Romaniei e mult mai putin valoroasa decat Serie A. "Fotbalul italian e diferit din punct de vedere al valorii. E mai valoros, mult mai valoros decat campionatul romanesc. Toti sunt jucatori foarte buni, era normal sa fie putin mai dificila adaptarea, dar acum m-am obisnuit, sper ca anul acesta sa fie unul mai bun. Cu Zenga n-am mai vorbit de cand a plecat", a explicat el.

Fundasul central Dorin Goian s-a transferat sezonul precedent la formatia italiana US Palermo de la Steaua. In Romania, el a mai evoluat la Foresta Falticeni, Ceahlaul Piatra Neamt si FCM Bacau.

Ratingul României a fost menţinut de S&P. De ce nu am ajuns la "junk"
BRAT