Ce "BLAT" a prins Goian! Palermo conducea cu 2-0 in minutul 90! Vezi care a fost scorul final: VIDEO

Autor: Sport.ro
Luni 11 Aprilie 2011, 13:50

	Ce "BLAT" a prins Goian! Palermo conducea cu 2-0 in minutul 90! Vezi care a fost scorul final: VIDEO

Palermo a fost banuita de egal cu Cesena si asa s-a intamplat. Echipa lui Goian a condus pana in minutul 90 cu 2-0.

Cesena a revenit si a reusit sa marcheze in minutul 91 prin Marco Parolo si in minutul 95 Emanuele Giaccherini.

Click AICI pentru VIDEO!

Presa din Italia a laudat prestatia fundasului roman din meciul cu Cesena. Site-ul mediagol.it a scris ca fundasul Dorin Goian a fost atent si sigur in partida pe care Palermo a terminat-o la egalitate, duminica, pe teren propriu, scor 2-2, cu Cesena.

Sursa citata i-a acordat nota 6,5 internationalului roman. "Goian a avut o interventie de exceptie la Jimenez si a ridicat in picioare tot stadionul. A fost atent si sigur, chiar daca are o mica vina la golul doi primit de Palermo", a scris mediagol.it.

Agentia Datasport si cotidianul Il Pallonaro l-au notat cu 6 pe Goian. "Romanul a facut o partida buna pana in minutul 90 cand si-a pierdut limpezimea, la fel ca intreaga defensiva", a scris Datasport.

"Goian a facut o partida buna, cu o interventei magistrala la Jimenez, care se pregatea sa inscrie", a notat Il Pallonaro.

Site-urile calciomercato.it, golsicilia.it, tuttomercatoweb.com si siciliainformazioni.com i-au acordat notat 5,5 fundasului roman. "Goian a facut un miracol in prima repriza cand l-a blocat pe Jimenez, dar a fost neatent in finalul meciului", a scris calciomercato.it.

"Romanul a facut un meci atent si i-a marcat foarte bine pe Malonga si Bogdani. Asta pana in minutul 91 cand parca a adormit pe teren", a notat golsicilia.it.

"Meci discret pentru Goian, care in finalul intalnirii a parut ca nu exista", a scris tuttomercatoweb.com.

"Romanul si-a salvat echipa in prima repriza, dar a trait o drama in finalul meciului", a notat siciliainformazioni.com.

Sursa: Mediafax

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT