giovanni becali Alexandru Cicaldau Dennis Man Olimpiu Morutan valentin mihaila Stranieri

Giovanni Becali, ultimele informații despre stranierii din Italia și Turcia: „Sunt echipe care îi vor!” 

Impresarul lui Moruțan, Cicâldău, Man și Mihăilă a dezvăluit ce se va întâmpla cu jucătorii săi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Iulie 2022, 20:44
Data actualizarii: Vineri 08 Iulie 2022, 20:45

Sezonul recent încheiat nu a fost foarte bun pentru românii care evoluează în Turcia și Italia. Olimpiu Moruțan (23 ani) și Alexandru Cicâldău (25 ani) și-au pierdut locurile de titulari după plecarea lui Fatih Terim (68 ani), Dennis Man (23 ani) a fost rezervă la Parma în prima parte a sezonului, în timp ce Valentin Mihăilă (22 ani) a bifat doar 101 minute în 5 luni la Atalanta. 

Chiar dacă nu au jucat constant, agentul lor, Giovanni Becali (70 ani) a mărturisit că există interes pentru fotbaliștii români și că nu se va grăbi să-i transfere la o altă echipă în această vară. 

„La Galatasaray, după 20 iulie vom ştii despre ce e vorba. E un antrenor nou, trebuie să-i vadă (n.r. pe Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău), să se acomodeze. Nu vă plângeţi că sunt echipe care îi vor pe amândoi. Man şi Mihăilă nu se mişcă”, a declarat Giovanni Becali pentru AS.ro.

Moruțan, în Liga 2 din Turica? 

Chiar dacă mai are contract până în 2026, mijlocașul ofensiv nu va mai avea șansa să-și demonstreze calitățile și în sezonul 2022-2023, Cumhuriyet.com.tr anunță că viitorul lui Moruțan va fi tot în Turcia, doar că nu la Galatasaray, ci la o altă echipă din campionat, sau la una din eșalonul secund. 

„Pe de o altă parte, împrumutul lui Oimpiu Moruţan, care nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, este de actualitate. 

Fotbalistul de 23 de ani poate fi trimis în Super Lig (n.r. - în prima ligă) sau în TFF 1. Lig (n.r. - liga secundă) pentru a fi monitorizat”, scriu jurnaliștii de la Cumhuriyet.com.tr.

Modifică setările cookies