Gest emotionant pentru unul dintre 'cei mai rapidisti' oameni! "L-am chemat la meci, sa-mi poarte noroc!" Ce cadou a primit:

Autor: Sport.ro
Sambata 21 Septembrie 2013, 17:58

	Gest emotionant pentru unul dintre 'cei mai rapidisti' oameni! "L-am chemat la meci, sa-mi poarte noroc!" Ce cadou a primit:

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Ovidiu Herea a fost printre primii jucatori care au plecat de la Rapid si nu au mai stat sa vada cum 'corabia se scufunda'. Nici planeta lui Copos, care 'lua apa' mereu, nu a dus Rapidul in Liga a II-a, insa in acest an s-a ajuns pana acolo - la cel mai negru scenariu.

Astazi, Herea joaca la Sion, in Elvetia, si chiar daca a prins echipa integralist de cinci ori, nu a reusit sa marcheze:

"La meciurile noastre este o atmosfera ok, ca sa spun asa. Nu pot spune ca au multi suporteri fanatici, nu este ca-n Giulesti. Aici vine lumea ca la spectacol, mai mult aplauda. Mi-am dorit foarte mult ca la acest meci, nea Marian sa fie alaturi de mine. M-a ajutat foarte mult, a fost mereu aproape de mine in cei sase ani petrecuti la Rapid si mi-am dorit sa fie alaturi de mine la un meci important", a spus Herea, citat la DigiSport.

Fostul jucator al Rapidului spune il vrea alaturi pe Marian Rada la meciul cu Basel, de duminica. El l-a si invitat deja pe fostul sau antrenor de la Rapid.

Detalii șocante ies la iveală după catastrofa din Beirut. Povestea pompierilor trimiși în mijlocul dezastrului
BRAT