GALERIE FOTO Gest de clasă făcut de colegii lui Olimpiu Moruțan, după accidentarea teribilă suferită de român

Olimpiu Morutan Ankaragucu Stranieri Gest de clasă făcut de colegii lui Olimpiu Moruțan, după accidentarea teribilă suferită de român / Sursă Foto - Ankaragucu Twitter
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Aprilie 2024, 22:25
Data actualizarii: Duminica 28 Aprilie 2024, 22:25

Marți seară, Ankaragucu și Beșiktaș s-au duelat în prima manșă din semifinalele Cupei Turciei. Confruntarea s-a încheiat 0-0.

În minutul 82, Olimpiu Moruțan s-a trântit pe gazon și a urlat de durere, după ce s-a înălțat să lovească mingea cu capul. Fotbalistul a fost scos cu targa de pe teren, iar medicii l-au diagnosticat cu ruptură la tendonul lui Ahile.

Gest de clasă făcut de colegii lui Olimpiu Moruțan, după accidentarea teribilă suferită de român

Duminică, la antrenamentele lui Ankaragucu înainte de confruntarea cu Rizespor, colegii lui Olimpiu Moruțan au ieșit la încălzire cu tricouri imprimate cu chipul și numele fotbalistului (VEZI GALERIE FOTO).

  • Gest de clasă făcut de colegii lui Olimpiu Moruțan, după accidentarea teribilă suferită de român / Sursă Foto - Ankaragucu Twitter

Ankaragucu s-a deplasat duminică pe ”Çaykur Didi Stadyumu” din Rize pentru duelul cu Rizespor încheiat 2-2. Cele două s-au întâlnit în etapa #34 din primul eșalon al Turciei.

Adolfo Giach (25') și Ibrahim Olawoyin (32') au înscris pentru Rizespor în prima repriză, în timp ce pentru Ankaragucu au punctat Riad Bajic (56') și Garry Rodrigues (90+9') în actul secund.

Mesajul transmis de Olimpiu Moruțan, de pe patul de spital, chiar de ziua sa de naștere

"Ultimele zile au fost, probabil, unele dintre cele mai grele pe care le-am experimentat, dar sunt recunoscător celor din jurul meu.

În acest an îmi aniversez ziua de naștere într-o manieră neașteptată, iar cadoul pe care l-am primit a fost reușita operației, mulțumită unei echipe excepționale. Mă simt bine, dar știu că urmează o perioadă lungă și dificilă pentru recuperare, pentru care sunt pregătit.

Ankaragucu sunteți incredibili. Mulțumesc pentru sprijinul pe care mi l-ați oferit în această perioadă dificilă. De asemenea, mulțumiri fanilor și prietenilor pentru urările lor", a fost mesajul transmis de Olimpiu Moruțan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!