Gazzetta dello Sport a anunțat câte meciuri mai apără Ciprian Tătărușanu în poarta lui AC Milan 

Ciprian Tatarusanu AC Milan Gazzetta dello Sport Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2023, 10:17
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2023, 10:28

Ciprian Tătărușanu a devenit titular în poarta lui AC Milan după accidentarea de lungă durată a lui Mike Maignan.

Portarul de 37 de ani a fost titular în ultimele cinci luni în poarta campioanei din Serie A, însă situația se va schimba în perioada următoare. 

Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au anunțat că Mike Maignan a revenit după accidentarea suferită și se antrenează normal, alături de echipă. 

Când se întoarce Mike Maignan în poarta lui AC Milan
 

În aceste condiții, portarul francez ar urma să facă parte din lotul lui AC Milan pentru meciul din campionat, cu Atalanata, de duminică, 26 februarie, însă în postura de rezervă.

Situația se va schimba pentru partida cu Fiorentina, de pe 4 martie, când, probabil, Mike Maignan va reveni în postura de titular. 

"Pentru prima dată după cinci luni, portarul francez s-a antrenat cu echipa. Ar trebui să fie disponibil la meciul cu Atalanta.

Pioli își freacă mâinile de fericire. Mike Maignan este gata să revină pe teren după cinci luni. Francezul a făcut tot antrenamentul, iar cu trei zile înainte de meciul cu Atalanta, înseamnă un singur lucru: Pioli îl va băga în lot, măcar pe bancă", au scris jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!