Gardos nu renunta la visul de a merge la EURO. Fundasul a reinceput antrenamentele dupa accidentarea grava suferita in 2015: "Sper sa intru curand pe teren"

Autor: Sport.ro
Sambata 16 Ianuarie 2016, 13:30

	Gardos nu renunta la visul de a merge la EURO. Fundasul a reinceput antrenamentele dupa accidentarea grava suferita in 2015: "Sper sa intru curand pe teren"

Florin Gardos a stat sase luni pe bara din cauza unei accidentari la genunchi, insa acum trage tare pentru a reveni. Fundasul a fost protagonist in ultimul numar al revistei lui Southampton.

Gardos a avut un 2015 mai putin bun. Fundasul, care a implinit 27 de ani, a fost lovit de ghinion in luna iulie a anului trecut, atunci cand a suferit o accidentare la genunchi. 

Fortat sa vada meciurile echipei sale din tribune timp de mai bine de jumatate de an, Gardos este insa acum dornic sa revina. 

Fundasul vandut de Steaua cu 6 milioane de euro a revenit in sala de forta si se antreneaza cu preparatorul fizic al lui Southampton. Acesta spune ca din februarie va reveni in circuitul echipei de club si spera sa prinda cat mai multe minute in retur, pentru a-si asigura si el prezenta la EURO 2016.

"Am fost foarte increzator dupa primul sezon petrecut aici, mai ales ca echipa a jucat grozav si am terminat pe un loc bun. Apoi, a plecat si Toby Alderweireld, unul dintre contracandidatii pe post, si am sperat sa joc. Insa aceasta accidentare m-a oprit. Niciodata nu stii ce se poate intampla in viata, accidente pot avea loc oricand", a spus Gardos.

"Voi reveni in februarie la antrenamentele echipei, apoi sper sa joc si in meciurile oficiale", a mai spus fundasul.

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies