"From ZERO to HERO" Chiriches a facut cel mai bun meci din acest sezon! Reactia englezilor dupa partida cu Hull

"From ZERO to HERO" Chiriches a facut cel mai bun meci din acest sezon! Reactia englezilor dupa partida cu Hull

Vlad Chiriches a intrat la pauza meciului cu Hull si a contribuit la victoria lui Tottenham in deplasare cu 2-1. 

Pauza de nationala i-a prins bine lui Vlad Chiriches, care a fost reprimit in lot de Mauricio Pochettino. Romanul a stat pe banca in prima repriza, dar a fost introdus la pauza ca fundas dreapta si a impresionat. Condusa cu 1-0 la pauza, Tottenham a intors rezultatul in repriza a doua si s-a impus cu 2-1.


"Chiriches a fost unul dintre cei care a schimbat efectiv fata partidei, aratand mult mai bine decat Dier in banda dreapta si urcand bine tot timpul",
scrie site-ul Here is the City.

"Spurs si-a revenit in partea secunda, cu ajutorul unui erou neasteptat, Vlad Chiriches, aflat la primul meci in Premier League dupa doua luni de absenta. Acesta l-a inlocuit pe Eric Dier in banda dreapta si a facut un meci foarte bun.", scrie si Spurs Odyssey.

Site-ul Addicted To Spurs i-a dat nota 7 lui Chiriches. "Schimbarea facuta de Pochettino a fost una extrem de inspirata, Chiriches intrand in locul unui Dier care s-a chinuit teribil."

Chiriches ramane in continuare pe lista echipelor din Italia pentru un transfer in luna ianuarie. Roma pare ca a preluat conducerea in cursa pentru roman, anunta azi presa italiana. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiul violent de la fabrica de produse din țiței din Prahova ar fi izbucnit de la un aparat de sudură
BRAT

Modifică setările cookies