Stranieri

Fotbalistul ignorat complet de Rădoi și Iordănescu a încheiat sezonul și este golgheterul echipei: ”Nu e important!”

Denis Drăguș a avut un campionat destul de bun la Standard Liege, formație care este însă departe de performanțele din deceniile trecute.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Aprilie 2022, 11:51
Data actualizarii: Joi 14 Aprilie 2022, 11:53

Standard Liege a încheiat actuala ediție din Pro League abia pe locul 14: nu contează pentru play-off-urile de titlu și cupe europene, dar a reușit să evite play-out-ul pentru menținerea în prima divizie a Belgiei.

Cu sezonul deja terminat, Denis Drăguș (22 de ani) are o satisfacție personală: este golgheterul echipei, cu 6 reușite în acest campionat, la care se adaugă două pase decisive.

Drăguș explică de ce vrea să continue la Standard

”Chiar nu este important (n.r. - că este golgheterul formației). Mi-aș fi dorit să ajut și mai mult echipa și să terminăm mai sus în clasament. Pe de o parte, sunt mulțumit că am jucat mai mult decât am făcut-o în trecut. Pe de altă parte, sunt foarte frustrat din cauza acestui sezon, care nu a fost unul bun pentru club.

Vreau să rămân aici pentru a o ajuta pe Standard, avem multe lucruri de îmbunătățit și sunt nerăbdător să mă întâlnesc cu noii proprietari (n.r. - fondul american de investiții 777 Partners), a declarat Drăguș pentru La Derniere Heure.

Standard Liege este departe de performanțele din deceniile trecute, când a câștigat titlul de două ori (2008 și 2009) și a încheiat campionatul de patru ori pe locul secund (2006, 2011, 2014 și 2018).

Poate juca pe toate posturile din atac

Românul, care poate evolua pe toate posturile din atac, a fost ignorat la echipa națională atât de Mirel Rădoi, cât și de Edward Iordănescu.

Ultima dată când Drăguș a evoluat la prima reprezentativă a României a fost în octombrie 2018, după ce debutase cu o lună înainte, în mandatul lui Cosmin Contra.

Modifică setările cookies