”Florin Niță? O greșeală imensă a lui Rosicky!”. Declarații tari despre portarul român ale unui fost mare fotbalist ceh

florin nita Echipa Nationala Ladislav Vizek Sparta Praga Tomas Rosicky Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 August 2022, 13:44
Data actualizarii: Vineri 05 August 2022, 13:46

Goalkeeper-ul titular al naționalei mai are un an de contract cu Sparta Praga, care însă nu se mai bazează pe serviciile lui, decizie criticată de Ladislav Vizek, campion olimpic în 1980 și medaliat cu bronz la Euro 1980.

Aflat în dizgrație la Sparta Praga, internaționalul român Florin Niță (35 de ani) mai are un an de contract cu gruparea cehă, dar plecarea sa din Cehia pare iminentă.

În apărarea portarului nostru a sărit fostul mare internațional cehoslovac Ladislav Vizek, campion olimpic în 1980 și medaliat cu bronz la Euro 1980, unul dintre atacanții de legendă ai fotbalului din Cehia.

”Sparta a avut un portar bun. Numele lui este Florin Niță”

”Postul de portar este o problemă la Sparta, mai ales că nici echipa nu joacă bine. Știu ce zic, o echipă joacă altfel când ai un goalkeeper bun în spate. Și Sparta a avut un astfel de portar. 

Numele lui este Florin Niță și l-au lăsat aiurea. O greșeală imensă a lui Rosicky (n.r. - directorul sportiv Tomas Rosicky, fostul mijlocaș de la Borussia Dortmund și Arsenal cu 105 selecții la naționala Cehiei), pentru care acum suferă!

CFR Cluj l-a vrut, însă pretențiile financiare ale lui Niță au fost foarte mari

Când Niță a fost titular, de regulă a scos multe goluri. Apoi a greșit într-un meci și imediat l-au scos din echipă. Acum au ce și-au dorit”, a spus Vizek pentru publicația cehă eFotbal.

CFR Cluj este una dintre echipele care s-au interesat în această vară de portarul titular al naționalei, însă oficialii campioanei au dat de înțeles că pretențiile financiare ale lui Niță au fost foarte mari.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!