Florin Niță e gata să dea lovitura! "Salvatorul României", pe lista unei campioane din Europa!

florin nita EURO 2024 Gaziantep Qarabag UTA Arad Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Iulie 2024, 17:30
Data actualizarii: Joi 11 Iulie 2024, 17:28

Florin Niță este liber de contract, după despărțirea de Gaziantep.

Performanțele sale remarcabile la EURO 2024, unde fost un stâlp între buturile selecționatei României, i-au crescut considerabil interesul echipelor pentru serviciile sale.

Qarabag îl vrea pe Florin Niță

Cea mai recentă echipă interesată de Florin Niță este campioana Azerbaidjanului, Qarabag.

"Qarabag este în căutarea unui nou portar. Printre țintele potențiale de transfer se numără și Florin Niță", a scris presa azeră.

După ce au apărut informații despre oferte din partea altor cluburi de top, Qarabag a intrat și ea în cursă pentru semnătura experimentatului portar.

Și UTA Arad a vrut să îl semneze pe Niță

UTA Arad, echipă ce face mișcări strategice pentru a-și consolida lotul în vederea noului sezon, și-a exprimat, de asemenea, interesul pentru Florin Niță. 

După despărțirea de portarii Florin Iacob și Danylo Kucher, clubul arădean a înaintat o ofertă îndrăzneață pentru a-l aduce pe Niță între buturi.

„Eu mi l-aș fi și dorit pe Niță în poartă, de exemplu. Era fără contract și am luat legătura cu el, dar ne-a spus să mai așteptăm…”, a declarat Alexandru Meszar, conducătorul clubului UTA, conform Sportarad.ro.

La 37 de ani, Florin Niță are un CV impresionant. Și-a început cariera la Concordia Chiajna (2006-2013) și a continuat la FCSB (2013-2018), unde a câștigat două titluri de campion. Ulterior, a evoluat timp de cinci ani în Cehia, la Sparta Praga și Pardubice, înainte de a semna cu Gaziantep.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!