Stranieri

Florin Niță dezvăluie ce îl deranjează cel mai mult în România: "E uluitor!". Ce spune despre o revenire în Liga 1

Florin Niță (34 de ani) a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști români în 2021, însă anul nu s-a încheiat prea bine pentru portarul naționalei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 17:10
Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 17:11

Niță a pierdut postul de titular la Sparta Praga și a avut o reacție dură, spunând că nu a primit nicio explicație din partea antrenorului. Totuși, portarul își dorește să rămână în Cehia și să demonstreze că merită să apere din nou.

Florin Niță: "E uluitor traficul de pe DN 1!"

Într-un interviu acordat pentru Revista 100% Sport, Florin Niță a vorbit despre situația de la Sparta Praga, dar și despre ce îl deranjează cel mai mult în România.

"Traficul de pe DN1. Și nu exagerez cu nimic. Am făcut aproape 3 ore între Predeal și Sinaia, că mă gândesc că mai bine îți iei tren și nu mai ai probleme. Este uluitor", a spus Niță, în momentul în care a fost întrebat ce îl deranjează în țara noastră.

Fostul portar de la Concordia Chiajna și FCSB este de patru ani la Sparta Praga și exclude o revenire în Liga 1 la acest moment.

"Nu a fost foarte bine pe final de an, nu mi-a plăcut că am fost scos țap ispășitor după un meci. Eu sper că totul o să fie bine și că voi reveni titular la Praga. Sigur că m-am acomodat într-un oraș atât de frumos, cu o istorie fantastică.

Momentan nu este cazul să mă gândesc la acest aspect (n.r - revenirea în Liga 1). Mă simt bine unde sunt și cred că e bine să las lucrurile așa cum sunt, nu să forțez eu mâna destinului", a mai spus Niță.

Portarul român mai are contract cu Sparta Praga până în iunie 2023. În acest sezon, Niță a apărat în 23 de meciuri, în nouă dintre acestea reușind să păstreze poarta intactă.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Florin Niță, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies