Florin Manea, atacat de un apropiat al clubului Tottenham, după anunțul făcut despre Radu Drăgușin: ”Lipsit de sens!”

radu dragusin Florin Manea Tottenham Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Mai 2024, 16:36
Data actualizarii: Sambata 18 Mai 2024, 16:37

Radu Drăgușin (22 de ani) a fost integralist la Tottenham în eșecul suferit de londonezi în fața celor de la Manchester City, scor 0-2.

Fundașul român a avut o prestație bună împotriva ”Cetățenilor” și a primit una dintre cele mai mari note ale jucătorilor lui Spurs. Spurs Web i-a acordat internaționalului român nota 7.5 și au remarcat intervenția lui Radu Drăgușin la șutul lui Bernardo Silva, atunci când a respins cu capul un balon care se îndrepta spre poarta lui Guglielmo Vicario.

Florin Manea, atacat de un apropiat al clubului Tottenham: ”Total lipsit de sens!”

Înaintea meciului, au apărut unele informații potrivit cărora Radu Drăgușin poate pleca de la Tottenham și are șanse să ajungă la Napoli. Chiar Florin Manea a lansat acest zvon în presa italiană.

Jurnalistul britanic John Wenham, moderatorul podcastului Lilywhite Rose și apropiat al clubului Tottenham, a lansat un atac virulent la adresa lui Florin Manea, după ce agentul lui Radu Drăgușin a anunțat că fotbalistul român ar putea pleca de la echipa din Premier League în cazul în care nu va prinde mai multe minute.

Wenham a catalogat declarațiile lui Florin Manea drept ”lipsite de sens” și a explicat că fundașul central abia a avut timp să se adapteze la fotbalul britanic. Wenham este convins că nu există nicio șansă ca Radu Drăgușin să plece de la Tottenham, mai ales având în vedere prestația sa din meciul cu Manchester City.

Nu există nicio șansă ca Drăgușin să plece. Este total lipsit de sens din partea agentului. Abia a ajuns la echipă în luna ianuarie, ceea ce înseamnă că a avut doar patru luni să se acomodeze.

Prestația lui împotriva lui Manchester City arată clar că sunt zero șanse ca el să fie vândut în această vară”, a scris jurnalistul John Wenham, conform Tottenham Hotspur News.

Florin Manea: ”Drăgușin nu va rămâne la Tottenham fără să joace!”

Dacă nu va juca, va trebui să ne gândim la soluții, dar, deocamdată, nu cred, pentru că abia a ajuns în luna ianuarie. Totuși, în viață nu se știe niciodată, să sperăm că nu, dar nu se știe. Cred că Drăgușin ar fi mers la Napoli (n.r. dacă nu ar fi venit oferta din partea lui Tottenham), dar în cursă s-a aflat și Bayern Munchen.

S-a simțit foarte bine la Genoa și și-a dorit să meargă în afara Italiei. Dacă Bayern și Tottenham nu ar fi fost interesate de el, ar fi ales-o pe Napoli.

Conte este unul dintre cei mai buni antrenori din lume, ar fi o onoare pentru Drăgușin să lucreze cu el, dar deocamdată este dificil de spus ce se va întâmpla. Apoi, dacă va veni o ofertă de împrumut din partea lui Napoli, cu Antonio Conte, antrenor, va trebui să o luăm în calcul.

Atunci când lucrezi cu cineva de nivelul lui Antonio Conte, înveți foarte multe lucruri. Dacă Postecoglou îi va spune lui Drăgușin la finalul sezonului că va fi în continuare rezervă, nu cred că el va rămâne acolo fără să joace”, a spus Florin Manea.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!