Final IN GLORIE pentru Chivu! Isi incheie cariera la Madrid daca refuza contractul BOMBA al lui Galatasaray! 'Imparatul' ii decide viitorul

Autor: Sport.ro
Marti 22 Mai 2012, 16:40

Chivu nu a plecat alaturi de Inter in turneul din Indonezia, iar italienii dau ca sigura plecarea lui in aceasta vara!

Fundasul are varianta Galatasaray, dar o oferta de ultima ora il poate face sa refuze milioanele turcilor pentru un transfer intr-un campionat de top!

Chivu poate ajunge la Madrid, unde Getafe il asteapta sa fie liderul unei echipe de Europa in sezonul viitor.

Prima optiune pentru roman ramane insa Galatasaray. Agentii lui vor discuta maine cu 'Imparatul' Terim, care va avea ultimul cuvant in privinta transferului.

"Galata e o optiune importanta pentru Chivu. Decizia e la Terim, ne vom intalni maine cu el. Acum nu putem sa spunem mai mult. Maine lucrurile vor fi mai clare si vom putea comenta. Chivu stie de la Hagi si Popescu ce inseamna Galatasaray, vrea sa joace acolo. Un lucru important e si prezenta in Champions League, asta il poate convinge pe Cristi sa accepte propunerea", a spus Victor Becali pentru presa din Turcia.

Chivu, 31 de ani, joaca din 2007 la Inter, dupa ce a mai trecut pe la Roma, Ajax, Craiova si Resita. Jurnalistii de la Istanbul anunta ca fostul capitan al nationalei Romaniei vrea un contract pe cel putin 3 ani pentru a accepta negocierile cu Galatasaray.

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT