Razvan Rat ofi creta PAOK Salonic Stranieri

FANTASTIC! Rat a marcat intr-o repriza cat in ultimii 5 ani! Gol la vinclu cu dreptul, lovitura libera PERFECTA cu stangul

Trebuie cautat mult in arhiva pentru a gasi ultima reusita a lui Rat - internationalul roman a reusit sa inscrie pentru prima data in campionat din 2009 incoace! In ultimul meci insa a distrus echipa lui Gattuso!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Septembrie 2014, 08:05
Data actualizarii: Luni 29 Septembrie 2014, 08:04

Razvan Rat se simte perfect la PAOK Salonic. Echipa se afla pe primul loc dupa 5 etape in campionatul din Grecia iar Rat a fost cel mai bun om de pe teren in ultimul meci contra celor de la OFI Creta. Rat a deschis scorul dupa doar 2 minute cu un sut cu dreptul din careu, mingea ducandu-se la vinclu!

Rat a marcat apoi si cu piciorul sau de baza, stangul - in minutul 43, cand scorul era deja 2-0 dupa ce marcase si Mak, Rat a trimis perfect peste zid! Giorgi Loria, fostul portar al lui Dinamo Tbilisi, nu a avut replica la executia romanului.


Pana la final a marcat si Athanasiadis, PAOK castigand cu 4-0. Pentru Rat a fost un meci cu adevarat perfect - el nu mai inscrisese pentru echipa de club la care a jucat din decembrie 2010 cand a marcat in Liga pentru Sahtior contra celor de la Basel. In campionat, ultimul sau gol fusese tot la Sahtior - contra celor de la Vorskla Poltava in august 2009!

Modifică setările cookies