FABULOS! Chiriches mai sparge un record! SUMA uriasa oferita de AS Roma pentru fundasul roman

FABULOS! Chiriches mai sparge un record! SUMA uriasa oferita de AS Roma pentru fundasul roman

Vlad Chiriches ramane o prioritate pentru Roma, care a pregatit deja o suma importanta pentru transferul fundasului roman de la Tottenham. 

Chiriches a fost lasat din nou in afara echipei la Tottenham in aceasta etapa, iar presa britanica anunta despartirea iminenta a fundasului roman de echipa londoneza.

AS Roma pare ca a luat prima optiune pentru un transfer in luna ianuarie, cand italienii sunt dispusi sa plateasca 10 milioane de euro pentru Chiriches!

TalkSport din Anglia scrie ca Arsenal vrea sa-l imprumute pentru 6 luni pe Chiriches, dar Tottenham prefera sa-l vanda direct, mai ales ca suma obtinuta de la Roma e mai mare decat cea platita in momentul transferului de la Steaua, 9,5 milioane de euro.

Tottenham e pe locul 10 in Premier League, iar antrenorul Mauricio Pochettino a anuntat o campanie de transferuri fara precedent in iarna. Sunt 6-7 jucatori pe lista neagra, chiar si din cei adusi vara trecuta impreuna cu Chiriches. "Tottenham renunta la oricare din ei pentru suma potrivita", a scris Daily Mail. 

9,5 milioane de euro a platit Tottenham pentru Chiriches cand l-a luat de la Steaua, cea mai mare suma platita vreodata pe un jucator din Liga I. 

10 milioane de euro ofera Roma acum pe Chiriches. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

”Doctor de bine”. Cum se vindecă lipsa încrederii în propria persoană, ne explică psihologul Gaspar Gyorgy
BRAT
Modifică setările cookies