EXCLUSIV | Dan Petrescu a dezvaluit la Sport.ro ca a primit o oferta din Anglia, in urma cu o saptamana! De ce a refuzat

Liber de contract dupa despartirea de Al Arabi, in finalul anului trecut, Dan Petrescu continua sa-si caute echipa. Acesta spune insa ca nu va accepta orice varianta si analizeaza serios ofertele venite pe adresa sa. Antrenorul a dezvaluit ca a primit chiar o oferta din Anglia, pe care a refuzat-o insa.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Februarie 2015, 21:23
Data actualizarii: Miercuri 04 Februarie 2015, 22:28

Fost campion al Romaniei si antrenor al lui Kuban Krasnodar si Dinamo Moscova in ultimii ani, Dan Petrescu continua sa viseze la un job in fotbalul britanic. Intrat in istoria lui Chelsea, "SuperDan" si-ar dori sa revina intr-o zi in Premier League, dar spune ca nu se va grabi sa accepte o oferta.

De altfel, Petrescu a dezvaluit la Sport.ro ca a fost cautat de Nottingham Forest, fosta castigatoare a Cupei UEFA, acum in liga a doua engleza. Acesta a spus, insa, ca nu a fost multumit de situatia clubului si de oferta primita, motiv pentru care a decis sa spuna "pas". Lui Petrescu nu i-a convenit faptul ca trebuia sa semneze in prima faza un contract pe doar 3 luni.

Tehnicianul de 47 de ani, care a mai trecut in cariera sa pe la Sportul, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban, Dinamo Moscova si Al Arabi, a vorbit si despre ultima experienta, din Qatar. Dan Petrescu a spus ca a ramas placut impresionat de conditiile din micutul stat arab si ca in Golf exista fotbalisti buni. Acesta a spus insa ca unii conducatori de club din Golf se implica prea mult in viata echipelor si vor sa controleze totul.

Ofertat de doua ori de Steaua

De asemenea, Dan Petrescu a vorbit si despre oportunitatile sale de a ajunge la Steaua, echipa la care a jucat si pe care o iubeste cel mai mult.

Acesta a povestit ca a fost dorit in Ghencea in 2004, la doua zile dupa ce s-a despartit de Rapid: "Nu am putut accepta atunci, era prea scurt timpul, abia plecasem din Giulesti", a spus el.

SuperDan a mai fost ofertat de Gigi Becali si in perioada in care antrena Kuban Krasnodar, dupa ce reusise deja sa impresioneze in Liga I si sa ia campionatul cu Unirea Urziceni. Atunci, Petrescu avea un contract ferm cu formatia rusa si nu a putut pleca.

"Gigi m-a ofertat pe vremea cand eram la Kuban, dar nici atunci nu am putut sa semnez. Aveam un contract bine pus la punct cu cei de la Krasnodar"
, a dezvaluit antrenorul de 47 de ani.

Modifică setările cookies