Italia

Drăgușin schimbă echipa! Pleacă de la Sampdoria la un alt club din Serie A

Radu Drăgușin (19 ani) este împrumutat de Juventus la Sampdoria până la finalul sezonului, dar ar putea juca până în vară la alt club din Serie A.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 09:42
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 09:46

Fundașul român a avut evoluții bune la Sampdoria, sub comanda lui Roberto D'Aversa, care a fost, între timp, îndepărtat de la echipă. În locul său a fost instalat Marco Giampaolo, și se pare că acesta nu l-ar include pe Drăgușin în planurile sale pentru restul sezonului.

Radu Drăgușin, de la Sampdoria la Salernitana

Salernitana este favorită pentru a-și asigura serviciile lui Drăgușin până la finalul sezonului. Acesta va fi împrumutat de la Juventus, mutare anunțată de jurnalistul Nicolo Schira, pe pagina sa de Twitter.

La Salerno, Drăgușin va avea o misiune dificilă, și anume salvarea de la retrogradare. Salernitana este ultima în Serie A, cu zece puncte, la opt distanță de Venezia, ocupanta ultimului loc ce asigură salvarea de la retrogradare.

Cagliari, echipa lui Răzvan Marin, este și ea pe loc retrogradabil, cu 17 puncte.

15 meciuri a bifat Drăgușin pentru Sampdoria în acest sezon, în campionat și Cupa Italiei. Românul este evaluat de site-urile de specialitate la 3,5 milioane de euro.

Modifică setările cookies