Dan Petrescu Stranieri

DESTINATIE de vis pentru Dan Petrescu! Se umple de bani daca va semna! Ce scrie presa din strainatate:

Dan Petrescu a spus ca e interesat sa vina la Steaua, iar acum isi cauta echipa in zona Golfului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Mai 2014, 14:40
Data actualizarii: Luni 26 Mai 2014, 14:44

Presa din Emirate anunta ca Dan Petrescu este aproape sa lucreze pentru seici, asa cum o va face si Laurentiu Reghecampf.

GOLF SI BANI

Petrescu spunea in urma cu cateva zeci de ore ca s-a inteles cu un club "in proportie de 99%" si ca "nu este vorba despre Steaua".

Afirmatia a fost urmata de supozitii multe in presa internationala, care scrie pe larg despre alegerea pe care o va face antrenorul roman. El a plecat de la Dinamo Moscova in urma cu cateva saptamani.

"The National", cotidian din Emirate, anunta mai multe posibile destinatii pentru Petrescu. Al Nasr l-a vrut in urma cu un an, dar s-a lovit de clauza de 12 mil. de euro pe care o avea romanul la Moscova. Nici pana astazi, sefii nu au renuntat la ideea de a-l numi antrenor. Apoi ar mai fi Al Shabab:

"Cel mai evident interes pentru Petrescu pare a fi de la Al Shabab, care saptamana trecuta s-a despartit de Marcos Paqueta, antrenorul lor brazilian. Dar o sursa din club sustine ca sunt trei candidati pe post si ca romanul nu este printre ei", mai scriu jurnalistii din Emirate.

Arabii au vorbit și cu agentul lui Dan Petrescu, Nicolae Parnau, care a recunoscut ca "Bursucul" a negociat cu un club din Dubai, dar a explicat ca mai are si alte oferte.

"Au fost niste discutii cu un club din Dubai, dar mai avem oferte si din alte tari. Acum discutam toate detaliile cu un club. Lui Dan i-ar placea sa antreneze in Dubai, este o tara frumoasa si un campionat bun, dar mai sunt si alte cluburi interesate. In cateva zile, maxim o saptamana, vom sti", a explicat Parnau.

Modifică setările cookies