Stranieri

Dennis Man, la un pas de Lazio! Ioan Becali explică de ce Sarri a blocat transferul în ultima clipă

Ioan Becali a anunțat că Dennis Man a fost foarte aproape să semneze cu Lazio în această iarnă, însă transferul a picat în ultima clipă.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 20:00
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 20:11

După ce a rezolvat transferul lui Valentin Mihăilă la Atalanta, Ioan Becali a anunțat, ieri, că încearcă să îi găsească o nouă echipă și lui Dennis Man, celălalt român de la Parma. Impresarul a dezvăluit, în această seară, că fostul jucător de la FCSB a fost aproape de un transfer la Lazio.

Dennis Man a ratat transferul la Lazio

Transferul a picat pentru că antrenorul Maurizio Sarri l-a preferat pe Jovane Eduardo Borges Cabral, jucătorul lui Sporting Lisabona, care va semna în această seară cu Lazio, spune Ioan Becali.

"Man la Lazio? A picat acum un sfert de oră. Eram gata să lucrez până la 8 seara pentru a-l duce la Roma, dar Tare (n.r - Igli Tare, director sportiv Lazio) m-a sunat și mi-a zis că Sarri îl vrea pe Cabral. Lazio l-a luat pe Cabral, iar acum pune la punct ultimele detalii", a spus Ioan Becali, potrivit lalaziosiamonoi.it.

Întrebat dacă transferul s-ar putea face în vară, agentul a spus: "Nu cred, acum trebuie să se gândească să joace și să o facă bine. Vom vedea".

Cabral, jucătorul preferat de Sarri în detrimentul lui Man, are 23 de ani și este un produs al academiei lui Sporting. Extrema stângă a marcat trei goluri și a oferit o pasă decisivă în cele 17 meciuri din acest sezon, iar Transfermarkt îl evaluează pe fotbalistul Capul Verde la 7 milioane de euro.

Lazio, echipă la care evoluează și Ștefan Radu, ocupă locul 8 în Serie A și este calificată în play-off-ul Europa League.

Dennis Man a fost transferat de Parma în urmă cu un an, de la FCSB, pentru 11 milioane de euro. Extrema a strâns 26 de meciuri, patru goluri și o pasă decisivă în Serie A, Serie B și Cupa Italiei.

  • 8 milioane de euro este cota actuală de piață a lui Dennis Man, conform Transfermarkt

Ieri, Ioan Becali declara că Dennis Man a refuzat o ofertă de la Salernitana în această iarnă.

"A refuzat în primă instanţă Salernitana. De frică, să nu cadă în liga a doua din nou, a doua oară. Cădea, cădea... Şi aşa e cu Parma e în divizia B, juca în divizia A  13, 14, 15 meciuri. N-a dorit. La Sampdoria l-a vrut D'Aversa, antrenorul pe care l-a avut la Parma, dar, din păcate, a fost dat afară de Sampdoria antrenorul

Nimic nu e pierdut, mâine e ultima zi de mercato şi se pot întâmpla multe. Eu îmi aduc aminte că aşa i-am făcut pe Mutu şi Contra, în ultima zi, Adrian Ilie, Niculescu, Mihalcea, în ultima zi de mercato. Multe se pot întâmpla", a spus Ioan Becali, la Telekom Sport.

Modifică setările cookies