Deian Sorescu FCSB Polonia rakow Stranieri

Deian Sorescu, la FCSB? Rakow a dat răspunsul

Deian Sorescu (24 de ani), fostul fotbalist al lui Dinamo, joacă din ianuarie la formația Rakow Czestochowa, vicecampioana Poloniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 August 2022, 16:09
Data actualizarii: Marti 16 August 2022, 16:09

Astăzi, a apărut în presă informația potrivit căreia Rakow ar fi nemulțumită de prestațiile lui Deian Sorescu, iar polonezii ar fi de acord cu un împrumut al internaționalului român la FCSB, formație care s-ar fi arătat interesată de serviciile sale.

Deian Sorescu, la FCSB? Rakow spune că nu vrea să renunțe la jucător

Totuși, Rakow neagă că ar vrea să se despartă de Sorescu. Wojciech Cygan, oficialul clubului polonez, a declarat pentru Weszlo că nu știe nimic despre această informație, iar clubul nu intenționează să îl vândă sau să îl împrumute pe internaționalul român, care mai are contract până în 2025.

Deian Sorescu nu a început grozav sezonul la Rakow. Mijlocașul dreapta a fost eliminat în meciul cu Astana (5-0), din turul 2 preliminar al Conference League, iar ulterior a mai evoluat în competițiile europene doar pe finalul duelului cu Spartak Trnava (1-0).

În campionatul Poloniei, Sorescu a jucat în patru meciuri și a marcat un gol pentru Rakow, acolo unde are coleg un alt român, fundașul Bogdan Racovițan.

  • 800.000 de euro a plătit Rakow pentru a-l transfera pe Deian Sorescu de la Dinamo, în ianuarie 2022
  • 1,8 milioane de euro este cota de piață a actuală a lui Sorescu, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies