Decizie SENZATIONALA pentru Mutu! Poate incepe anul cu transferul la care nu mai avea puterea sa viseze

Autor: Sport.ro
Marti 30 Decembrie 2014, 18:23

	Decizie SENZATIONALA pentru Mutu! Poate incepe anul cu transferul la care nu mai avea puterea sa viseze

Mutu nu mai merge in India si nu e atras nici de milioanele chinezilor.

Vrea cu orice pret sa-si incheie cariera in tricoul Fiorentinei. Clubul i-a permis sa ia parte la antrenamentele conduse de Vincenzo Montella, dar decizia de a semna sau nu cu Mutu ii va apartine in exclusivitate managerului.

La Nazione scrie ca 'Briliantul' a ajuns la o intelegere cu sefii viola, care au mutat total responsabilitatea catre Montella.

Dupa ce negocierile cu Pune au picat din cauze birocratice, Mutu a intrat in vacanta prelungita. Contractul cu Petrolul i-a fost reziliat inca din toamna, iar de atunci Mutu s-a pregatit de unul singur.

Mutu, 35 de ani, a jucat pentru Fiorentina din 2006 pana in 2011, cand a trecut la Cesena. Dupa ce a parasit Florenta, atacantul a avut un sezon mediocru in Serie A, apoi a trecut in Italia, la Ajaccio. In ianuarie 2014 s-a inteles cu Petrolul, unde planuia sa-si incheie cariera.

"Talentul lui Mutu e indiscutabil. El este unul dintre jucatorii care pot face diferenta, dar sa vedem in ce forma fizica se afla. La Ajaccio era bine fizic, se antrena bine. Daca nu s-a pregatit asa cum trebuie, e posibil sa fi pierdut tot. Imi doresc sa-l revad la Fiorentina, stiu cat de important e clubul asta pentru el", a spus Fabrizio Ravanelli, fost antrenor al lui Mutu la Ajaccio, pentru presa italiana.

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină purtarea măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies