Danciulescu va fi supus unor teste medicale pentru a se afla gravitatea leziunii de la genunchi!

Autor: Sport.ro
Luni 01 Februarie 2010, 10:05
Danciulescu va fi supus unor teste medicale pentru a se afla gravitatea leziunii de la genunchi!

Atacantul lui Hercules Alicante, Ionel Danciulescu, care a suferit o leziune la genunchiul stang, sambata, in meciul pierdut de echipa sa, scor 1-2, cu Castellon, in Segunda Division, va fi supus unor teste medicale pentru a se afla exact gravitatea accidentari.

"Atacantul roman va fi supus astazi (n.r. - luni) unor controale medicale pentru a determina diagnosticul exact al leziunii. Danciulescu a suferit o accidentare la genunchiul stang si a fost nevoit sa iasa de pe teren la inceputul celei de-a doua reprize a meciului cu Castellon. Medicii echipei din Alicante i-au dat jucatorului un tratament dupa partida, iar luni dimineata va fi supus unor noi teste pentru a afla exact gravitatea accidentari. In principiu, trebuie sa se astepte rezultatele controlului, dar e posibil ca Danciulescu sa fie recuperat pana la jocul cu Betis, de duminica", noteaza sursa citata.

Ionel Danciulescu a marcat un gol pentru Hercules Alicante in meciul pierdut, sambata, de echipa sa, pe teren propriu, cu scorul de 1-2, in fata formatiei Castellon, in etapa a etapa a XXII-a a ligii secunde din Spania. Danciulescu a marcat pentru gazde in minutul 18, in timp ce reusitele oaspetilor au fost semnate de Hernandez '27 si Ulloa '55.

Dintre cei peste 30.000 de români vindecaţi de Covid-19, nici 300 nu au donat plasmă
BRAT