VIDEO: Jongleriile lui Danciu la prezentarea in Spania: "Promovarea aici e ca titlul in Liga I!"

Autor: Sport.ro
Vineri 04 Septembrie 2009, 10:51

Atacantul Ionel Danciulescu, care a fost prezentat joi la formatia Hercules in fata a peste 200 de suporteri, a declarat ca isi doreste promovarea in prima liga spaniola cu noua sa echipa, lucru comparabil, avand in vedere nivelul fotbalului spaniol, cu obtinerea titlului de campioana in Romania.

"Fotbalul spaniol are un nivel foarte ridicat si poti compara o promovare in prima liga cu obtinerea titlului de campion in Romania", a declarat Danciulescu.

Danciulescu a mentionat ca prezenta antrenorului Esteban Vigo la Hercules a contat in alegerea sa, insa a subliniat ca a contat si proiectul sportiv.

Atacantul roman isi doreste sa joace duminica meciul cu Betis, insa nu stie daca va primi acordul medicilor.

Ionel Danciulescu a fost prezentat oficial, joi, la noua sa echipa, Hercules CF, la care ar dori sa debuteze in acest week-end, desi a suferit o contractura musculara.

Danciulescu a efectuat, miercuri, vizita medicala la Alicante. Fotbalistul urmeaza un tratament, el avand o contractura la bicepsul femural al piciorului stang, si va fi supus unor noi analize inainte de partida cu Betis, programata duminica, in liga a doua spaniola.

Ionel Danciulescu va evolua la Hercules in urmatoarele doua sezoane.

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT