Dan Petrescu si-a iesit din minti in Rusia! A sarit sa-l bata pe arbitru si a fost suspendat trei etape! VIDEO

Dan Petrescu a facut scandal in meciul cu Sokol Saratov, cand a fost eliminat de arbitru. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Septembrie 2016, 12:31
Data actualizarii: Sambata 17 Septembrie 2016, 12:46

Ajuns in liga a doua, Petrescu isi continua razboiul cu arbitri. Antrenorul roman a avut o iesire nervoasa cand unul dintre elevii sai a fost faultat si a fost trimis in tribuna. Petrescu a fost tinut cu greu ca sa nu sara la bataie cu arbitru, iar Federatia din Rusia l-a suspendat timp de trei etape.

Presa din Rusia a scris toata saptamana ca Petrescu va fi dat afara de Kuban, echipa pe care a mai reusit s-o promoveze in prima liga. Seful clubului anunta ca nu se pune problema unei despartiri de Petrescu. "Informatiile despre aducerea unui nou antrenor nu sunt adeverate. Avem incredere deplina in Dan Petrescu, care are un contract in derulare. Intelegem ca nu-i usor sa construiesti o echipa de la zero in doar cateva saptamani. E nevoie de multa munca pentru a avea rezultate", a spus Nikita Kuzin, directorul general al lui Kuban, citat de Championat.

Petrescu si-a cerut scuze pentru iesirea din meciul cu Sokol.

"Imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat. Vreau sa-mi cer scuze in fata adversarilor, a fanilor si a arbitrilor. M-am comportat impulsiv si mi-am pierdut calmul.

Am acumulat mult stres in acest sezon. Promit ca n-o sa mai fac niciodata asa ceva. Fotbalul inseamna emotie, dar nu trebuie sa depasim o anumita limita”, a declarat spasit Dan Petrescu, potrivit celor de la championat.com.

Modifică setările cookies