"Cu tot respectul fata de Pantilimon!" Unul dintre cei mai mari portari ai Angliei il face KO! De ce City a vrut sa scape de el

"Cu tot respectul fata de Pantilimon!" Unul dintre cei mai mari portari ai Angliei il face KO! De ce City a vrut sa scape de el

Dupa ce si-a incheiat contractul cu City, Pantilimon a ajuns la Sunderland, unde spera ca va avea sanse sa joace in urmatorul sezon de Premier League.

Fostul portar al nationalei Angliei, Joe Corrigan, a declarat ca plecarea lui Pantilimon de la Manchester City este utila pentru Joe Hart, care avea nevoie de o concurenta reala in poarta.

Dupa ce Pantilimon a plecat, City l-a adus pe Willy Caballero.

"Fara a fi lipsit de respect fata de Pantilimon, cand i-a luat locul lui Hart sezonul trecut a aparat ok, dar, in opinia mea, nu a convins ca o poate face pe termen lung. Cred ca asta a contat in revenirea lui Joe in poarta. Pantilimon nu a aparat prea rau, dar City a ajuns la concluzia ca ii trebuie doi portari de inalta clasa"

"Cred ca a fost o buna mutare sa aduci un foarte bun portar, care nu vine ca inlocuitor. Acum depinde de Joe daca isi va pastra postul de titular. Cred ca Willy Caballero il va impinge de la spate. Eu am fost norocos ca am avut competitie atunci cand am jucat", a spus Corrigan pentru Manchester Evening News.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies