"Pantilimon trebuie sa CANTE pentru cina lui!" Ce veste a primit portarul roman in cantonamentul din Portugalia:

"Pantilimon trebuie sa CANTE pentru cina lui!" Ce veste a primit portarul roman in cantonamentul din Portugalia:

Costel Pantilimon e asteptat la botez in cantonamentul lui Sunderland in Portugalia. 

"Costel Pantilimon trebuie sa cante pentru cina lui", e vorba veche englezeasca. Pantilimon nu trebuie sa cante ca sa isi castige existenta, insa trebuie sa cante ca sa intre in randul jucatorilor lui Sunderland. Acesta este botezul la care a fost suspus si Chiriches atunci cand a ajuns la Tottenham. Noii jucatori se urca pe un scaun si canta o melodie preferata. Au fost mai multi jucatori care si-a demonstrat abilitatile muzicale in cantonamentul englezilor de la Algarve in ultimele 10 zile, insa Pantilimon nu s-a numarat printre ei.

Billy Jones a cantat imnul echipei, Three Little Birds, Patrick van Aanholt a interprentat hit-ul lui R Kelly, I belive I can fly.

Costel Pantilimon si Jordi Gomez sunt urmatorii pe lista, scrie Sunderland Echo, care se teme pentru roman. Trebuie sa sa cante cocotat pe un scaun, in conditiile in care el are 2.03 metri inaltime. "Inevitabil, Pantilimon a strivit scaunul de plastic de pe care a urmarit partida echipei U21 a lui Sunderland cu spaniolii de la Recreativo Huelva, joi", scrie sursa citata. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul a aprobat strategia de vaccinare anti-COVID-19. Vaccinarea este "gratuită şi voluntară"
BRAT

Modifică setările cookies