Stranieri

Cristiano Ronaldo, lobby pentru un jucător român: „L-a sunat președintele clubului și s-a interesat de mine”

Radu Drăgușin, despre relația cu Cristiano Ronaldo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Decembrie 2021, 21:03
Data actualizarii: Joi 30 Decembrie 2021, 21:08

Din vara lui 2021, Radu Drăgușin (19 ani) s-a alăturat celor de la Sampdoria, fiind împrumutat de Juventus până la finalul sezonului pentru a bifa mai multe minute. 

În cele 8 luni pe care le-a petrecut la multipla campioană a Italiei, românul l-a avut coechipier pe Cristiano Ronaldo (36 ani), iar Drăgușin a povestit că superstarul portughez avea un comportament exemplar cu ceilalți colegi. De altfel, stoperul a relatat un episod în care Ronaldo i-a comunicat că a fost contactat de președintele lui Sporting pentru a se interesa de serviciile sale. 

„Într-adevăr, în timp ce mă aflam la sala de forță cu echipa, mi-a spus că l-a sunat președintele lui Sporting Lisabona și s-a interesat de mine, știind că eram într-un moment în care trebuia să decidem dacă voi continua sau nu la Juve. I-am spus atunci că rămâne de văzut, nu știam încă ce va urma.

A fost un coleg pe care toată lumea îl respecta. Nu se uita niciodată de sus la noi. Puteai să-l abordezi cu orice întrebare, nu trebuia să-l aștepți să-și termine el tabieturile. Nu era deloc un tip de neatins”, a spus Radu Drăgușin, potrivit playsport.

De când a sosit la Sampdoria, românul a bifat 11 prezențe, 10 în Serie A și una în Cupa Italiei, ocupând locul 15  în campionat cu noua sa echipă. 

Modifică setările cookies