Cristiano Ronaldo Juventus Torino radu dragusin Sampdoria Stranieri

Cristiano Ronaldo, lobby pentru un jucător român: „L-a sunat președintele clubului și s-a interesat de mine”

Radu Drăgușin, despre relația cu Cristiano Ronaldo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Decembrie 2021, 21:03
Data actualizarii: Joi 30 Decembrie 2021, 21:08

Din vara lui 2021, Radu Drăgușin (19 ani) s-a alăturat celor de la Sampdoria, fiind împrumutat de Juventus până la finalul sezonului pentru a bifa mai multe minute. 

În cele 8 luni pe care le-a petrecut la multipla campioană a Italiei, românul l-a avut coechipier pe Cristiano Ronaldo (36 ani), iar Drăgușin a povestit că superstarul portughez avea un comportament exemplar cu ceilalți colegi. De altfel, stoperul a relatat un episod în care Ronaldo i-a comunicat că a fost contactat de președintele lui Sporting pentru a se interesa de serviciile sale. 

„Într-adevăr, în timp ce mă aflam la sala de forță cu echipa, mi-a spus că l-a sunat președintele lui Sporting Lisabona și s-a interesat de mine, știind că eram într-un moment în care trebuia să decidem dacă voi continua sau nu la Juve. I-am spus atunci că rămâne de văzut, nu știam încă ce va urma.

A fost un coleg pe care toată lumea îl respecta. Nu se uita niciodată de sus la noi. Puteai să-l abordezi cu orice întrebare, nu trebuia să-l aștepți să-și termine el tabieturile. Nu era deloc un tip de neatins”, a spus Radu Drăgușin, potrivit playsport.

De când a sosit la Sampdoria, românul a bifat 11 prezențe, 10 în Serie A și una în Cupa Italiei, ocupând locul 15  în campionat cu noua sa echipă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!