Stranieri

Credea ca a scapat de COSMAR, dar a primit o veste proasta! Pantilimon, din nou rezerva? "Managerul mi-a spus ca sunt nr 1!"

Costel Pantilimon a ajuns la Sunderland in aceasta vara, insa se poate regasi in aceeasi situatie ca in anii precedenti.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Iunie 2014, 11:10
Data actualizarii: Miercuri 25 Iunie 2014, 11:08

 

Panti, din nou rezerva?

Portarul italian Vito Mannone a dezimintit informatiile conform carora ar dori sa plece de la Sunderland, dupa ce clubul l-a transferat pe Costel Pantilimon, precizand ca managerul Gustavo Poyet i-a promis ca va fi goalkeeper-ul numarul 1 in sezonul viitor.

Mannone spune ca nu se teme de concurenta cu Pantilimon, portar transferat recent de la Manchester City. "Salut sosirea altui portar la club. Toate gruparile mari trebuie sa aiba acoperite toate posturile. Managerul mi-a spus cu ceva timp in urma ca va aduce pe altcineva pentru ca sunt doi portari care vor pleca. Mi-a mai spus ca, pentru el, eu sunt numarul 1 si asta este suficient pentru mine. Nu stiu de unde au aparut aceste false speculatii, dar vreau sa-i anunt pe suporteri ca nu este nimic adevarat. Nu am cerut sa ma transfer si nici nu am de gand sa o fac. De as face-o? Iubesc Suderland si ii iubesc pe fanii acestei echipe", a spus jucatorul.

El a inceput ca rezerva sezonul trecut, dar si-a castigat locul de titular dupa accidentarea lui Kieren Westwood. Mannone a avut evolutii bune si atat clubul, cat si suporterii l-au desemnat jucatorul anului.

Modifică setările cookies