Cojocaru a facut primele antrenamente la Crotone si vrea sa devina titular in Serie A. Ce a spus la primul sau interviu in Italia

Cojocaru a facut primele antrenamente la Crotone si vrea sa devina titular in Serie A. Ce a spus la primul sau interviu in Italia

Valentin Cojocaru, portarul imprumutat de Steaua la Crotone, cu optiune de cumparare definitiva de partea italienilor, a facut primele antrenamente la noua sa echipa.

Fostul portar de 21 de ani al Stelei a ajuns in Serie A si spera sa aiba parte de o ascensiune cat mai rapida. Acesta si-a propus sa "atace" postul de titular al lui Crotone, chiar daca are un adversar de valoare.

"Sunt fericit ca am ajuns aici. E un pas inainte pentru mine si sper sa joc cat mai bine, sa nu dezamagesc pe nimeni. Am stat mereu pe langa prima echipa a Stelei. Am fost mereu langa ei la toate trofeele castigate. Sunt fericit ca am castigat trofee cu Steaua.

Prima zi la Crotone a fost una buna. Drumul m-a obosit, dar sper sa ma adaptez cat mai repede. Sper sa intru incet-incet in echipa. Mi-am cunoscut colegii. Stiu ca primul portar e unul cu experienta, are multe meciuri aici. Sunt niste baieti extraordinari la echipa", a spus Cojocaru pentru site-ul clubului.

Cojocaru i-a adus Stelei 250.000 euro in aceasta vara si ii mai poate aduce inca 750.000 daca italienii il vor achizitiona definitiv.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din zona roșie. Ce trebuie să faci pentru a evita carantinarea
BRAT
Modifică setările cookies