Cojocaru a facut primele antrenamente la Crotone si vrea sa devina titular in Serie A. Ce a spus la primul sau interviu in Italia

Cojocaru a facut primele antrenamente la Crotone si vrea sa devina titular in Serie A. Ce a spus la primul sau interviu in Italia

Valentin Cojocaru, portarul imprumutat de Steaua la Crotone, cu optiune de cumparare definitiva de partea italienilor, a facut primele antrenamente la noua sa echipa.

Fostul portar de 21 de ani al Stelei a ajuns in Serie A si spera sa aiba parte de o ascensiune cat mai rapida. Acesta si-a propus sa "atace" postul de titular al lui Crotone, chiar daca are un adversar de valoare.

"Sunt fericit ca am ajuns aici. E un pas inainte pentru mine si sper sa joc cat mai bine, sa nu dezamagesc pe nimeni. Am stat mereu pe langa prima echipa a Stelei. Am fost mereu langa ei la toate trofeele castigate. Sunt fericit ca am castigat trofee cu Steaua.

Prima zi la Crotone a fost una buna. Drumul m-a obosit, dar sper sa ma adaptez cat mai repede. Sper sa intru incet-incet in echipa. Mi-am cunoscut colegii. Stiu ca primul portar e unul cu experienta, are multe meciuri aici. Sunt niste baieti extraordinari la echipa", a spus Cojocaru pentru site-ul clubului.

Cojocaru i-a adus Stelei 250.000 euro in aceasta vara si ii mai poate aduce inca 750.000 daca italienii il vor achizitiona definitiv.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Nelu Tătaru: Rămânem pe un trend ascendent. Există aglomerări umane şi atunci există şi transmitere
BRAT