Ciprian Tătărușanu poate reveni în poartă la AC Milan. Situația nefastă cu care se confruntă campioana Italiei

AC Milan Ciprian Tatarusanu mike maignan Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Septembrie 2022, 16:32
Data actualizarii: Vineri 23 Septembrie 2022, 16:44

AC Milan trece printr-o perioadă nefastă, după ce mai mulți dintre titularii echipei s-au accidentat rând pe rând.

Campioana Italiei are o listă lungă a indisponibililor, Ante Rebic, Divock Origi, Alessandro Florenzi, Theo Hernandez și Sandro Tonali având probleme medicale.

Acestora li se adaugă și portarul Mike Maignan, cel care s-a accidentat în meciul dintre Franța și Austria, din grupele Nations League. Selecționerul Didier Deschamps a anunțat că nu se va putea baza pe serviciile acestuia pentru partida cu Danemarca, iar șansele de recuperare până la reînceperea campionatului în Italia sunt destul de mici. 

În aceste condiții, Ciprian Tătărușanu are șanse să evolueze din nou ca titular pentru AC Milan, însă doar în competiția internă, deoarece pentru confruntările din Champions League, pe lista UEFA, este trecut Antonio Mirante.

Ciprian Tătărușanu, intervenție importantă în sezonul trecut 

Rezervă a francezului Mike Maignan, veritabil lider al defensivei lui AC Milan în sezonul trecut, în care rossonerii au câștigat titlul în Serie A după o pauză de 11 ani, portarul român Ciprian Tătărușanu (36 de ani) a avut, totuși, contribuția sa la trofeul atât de mult așteptat pe ”San Siro”.

Fostul goalkeeper al naționalei a apărat în sezonul trecut de 6 ori în Serie A și de 3 ori în Champions League, profitând de o accidentare a titularului francez.

”A contribuit la înfrângerea cu Fiorentina după o ieșire aiurea, dar penalty-ul pe care i l-a parat lui Lautaro în primul derby (n.r. - cu contracandidata la titlu, Inter Milano) a cântărit enorm pe termen lung”, a scris Gazzetta dello Sport despre Tătărușanu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!