Chivu mai sincer ca NICIODATA! "Tatal meu a fost CEL MAI RAU antrenor pe care l-am avut!" Cine i-a marcat cariera:

Autor: Sport.ro
Sambata 30 Iulie 2011, 14:52

	Chivu mai sincer ca NICIODATA! "Tatal meu a fost CEL MAI RAU antrenor pe care l-am avut!" Cine i-a marcat cariera:

Cristi Chivu nu vrea sa mai revina asupra deciziei de a se retrage din echipa nationala. Are planuri mari cu Inter in noul sezon si viseaza sa fie din nou campion european cu nerazzurrii.

Chivu vorbeste pentru The Telegraph despre antrenorii care i-au marcat cariera si se refera la influenta pe care a avut-o asupra sa tatal sau, Mircea Chivu. 

"Nu poti sa castigi nimic daca nu ai o relatie buna cu jucatorii tai. Roberto Mancini a fost un antrenor apreciat la Inter, la Lazio, la Fiorentina, iar acum incepe sa fie din ce in ce mai bine vazut la City. Avand in vedere toate aceste argumente, cred ca e unul dintre cei mai buni antrenori din lume! Am avut si manageri mai rai, puteti fi siguri de asta, iar cel mai rau a fost chiar tatal meu!", a spus Chivu intr-un interviu pe care The Telegraph il va publica saptamana viitoare.

Fostul capitan al nationalei ii ia apararea lui Roberto Mancini in fata celor care il acuza ca nu a reusit sa ridice evolutiile lui City la nivelul cerut de investitiile care au fost facute in club.

"Roberto are toate calitatile necesare pentru a fi un mare antrenor. Stie sa se comporte cu vedetele. De fapt, nimeni nu e vedeta, pana la urma toti suntem oameni, incercam sa ne antrenam cat mai bine in timpul saptamanii si sa dam totul in timpul meciurilor. Toti managerii incearca sa se apropie de tine, dar Mancini face asta exceleaza la capitolul asta", a mai adaugat Chivu.

Situații critice în spitalele din țară, din cauza numărului tot mai mare de bolnavi de Covid-19. Medic ATI: „Suntem epuizați”
BRAT

Modifică setările cookies