Chiriches, protagonistul SOCULUI iernii? Romanul poate fi deturnat de un gigant al Europei din drumul catre Roma

Chiriches, protagonistul SOCULUI iernii? Romanul poate fi deturnat de un gigant al Europei din drumul catre Roma

Aflat foarte aproape de un imprumut la AS Roma, dupa ce atat el, cat si Tottenham si-au dat acordul, Vlad Chiriches ar putea fi deturnat de o mare echipa a Europei.

Vlad Chiriches are sanse foarte mari sa paraseasca Tottenham in luna ianuarie, dupa ce atat fundasul, cat si oficialii clubului de pe White Hart Lane si-au dat acorul pentru un imprumut.

Presa italiana a anuntat in ultimele zile finalizarea negocierilor dintre Tottenham si AS Roma, insa englezii de la London Evening Standard fac un anunt surprinzator.

Jurnalistii din Marea Britanie anunta ca fundasul ar putea fi deturnat de Borussia Dortmund, fosta finalista a Ligii Campionilor si castigatoare a titlului Bundesligii. Borussia se afla intr-o situatie ingrata in campionatul intern si cauta intariri serioase, mai ales in conditiile in care internationalul german Mats Hummels pare tot mai aproape de o despartire de club.

"Italia pare cea mai probabila destinatie pentru fundasul aflat in dizgratie la Tottenham. Chiriches a fost aproape de un transfer la Roma si in vara, iar reprezentantii sai au ramas in contact cu italienii. Totusi, cei de la Borussia Dortmund il monitorizeaza atent"
, scrie London Evening Standard.

Vlad Chiriches, in varsta de 25 de ani, a avut doar aparitii sporadice in acest sezon, fiind adesea criticat de fani. Romanul a fost de cele mai multe ori folosit pe postul de fundas dreapta.

10 milioane de euro vrea Tottenham pentru un transfer definitiv al lui Chiriches.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies