Cirprian Tatarusanu Fiorentina Stranieri

Cea mai buna veste pentru Tatarusanu: Liverpool, implicata in tranzactia care il face TITULAR pe roman!

Ciprian Tatarusanu ar putea deveni prima optiune pentru poarta noii sale echipe

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Iulie 2014, 19:21
Data actualizarii: Duminica 20 Iulie 2014, 19:44

Ajuns in aceasta vara la Fiorentina, Ciprian Tatarusanu ar mai putea primi o veste excelenta inainte de startul sezonului in Serie A - Liverpool e gata sa faca o oferta de nerefuzat pentru Neto, goalkeeperul titular din poarta echipei lui Vincenzo Montella.

Publicatia engleza Sunday People scrie ca Liverpool a incheiat negocierile pentru Michel Vorm, de la Swansea, si si-a indreptat atentia catre brazilianul din poarta Fiorentinei - Neto. Conform sursei citate, si oficialii clubului italian ar fi interesati de discutii, in conditiile in care contractul lui Neto expira la finalul sezonului viitor.

Brendan Rodgers se grabeste sa isi rezolve problema portarilor, pentru ca in acest moment nu se poate baza decat pe Mignolet. Pepe Reina a revenit la Livepool, dupa ce i-a expirat imprumutul la Napoli, dar este de asteptat ca goalkeeperul spaniol sa se transfere definitiv la clubul din sudul Italiei.

De toata aceasta situatie ar putea profita Ciprian Tatarusanu, care ar deveni prima optiune a Fiorentinei, in cazul in care discutiile pentru Neto s-ar concretiza intr-un transfer.

Tatarusanu va juca primele minute in tricoul Fiorentinei in turneul pe care italienii il sustin in America de Sud. Estudiantes, Palmeiras si Universitario sunt cele trei adversare ale Fiorentinei din presezon.

Modifică setările cookies