Stranieri

Ce se întâmplă cu Man și Mihăilă? Conducerea Parmei a venit cu precizări

Dennis Man și Valentin Mihăilă au un sezon slab în Serie B.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 19:57
Data actualizarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 20:43

Cei doi jucători români au retrogradat în Serie B cu echipa lor, iar evoluțiile din ultimul sezon au fost mai mult decât slabe. Despre ei s-a vorbit de mai multe ori că ar putea pleca de la echipă. Acum, directorul sportiv al Parmei a venit cu precizări în ceea ce-i privește pe Man și Mihăilă.

Mauro Pederzoli spune că Valentin Mihăilă are calități excelente pentru a evolua ca al doilea atacant, în timp ce, pe Dennis Man, îl descrie ca fiind un jucător cu ”mult talent și calitate”.. El spune, de asemenea, că vor pleca doar dacă vor fi oferte bune pentru club. Dennis Man este dorit de Galatasaray și Sampdoria.

  • Parma

Dennis Man este un jucător important, cu mult talent și calitate. Suntem fericiți să îl avem. În această perioadă a întâmpinat unele dificultăți, dar are calitățile necesare pentru a face diferența la Parma. 

Este un jucător care face parte din lotul Parmei, care se antrenează în fiecare zi cu mare intensitate. Este un jucător important în acest grup. Nu suntem nemulțumiți de Dennis. Dacă vor veni oferte pentru el, le vom evalua, la fel ca în cazul tuturor jucătorilor.

Important este că avem jucători buni și flexibili. Echipa Parmei este deja capabilă să dezvolte mai multe sisteme de joc. Cred că Valentin Mihăilă are toate calitățile pentru a juca și rolul de al doilea atacant”, a spus Mauro Pederzoli, directorul sportiv al Parmei.

Parma are 23 de puncte și este pe locul 13 în Serie B, la șase puncte distanță de locurile retrogradabile și la cinci distanță de locul opt, ultimul care asigură participarea la barajul pentru promovarea în Serie A.

Pisa, echipa lui Marius Marin, este lider în Serie B, în timp ce Brescia ocupă locul doi.

Modifică setările cookies