Așa arată nerăbdarea! Mihai Stoichiță, surprins la aeroport în timp ce-l aștepta pe viitorul selecționer 

Mihai Stoichiță va avea o nouă rundă de negocieri cu Ladislau Boloni.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 19:07
Data actualizarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 00:21

Contractul lui Mirel Rădoi cu echipa națională a expirat pe 30 noiembrie. Iar de atunci, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță caută un nou selecționer. Însă, oficialii FRF au fost refuzați, pe rând, de către Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu. 

Ultimul antrenor care a participat la negocieri cu Burleanu și Stoichiță a fost Ladislau Boloni. Doar că tehnicianul nu a fost convins de oferta FRF-ului și este așteptat la București pentru o nouă rundă de discuții. 

La aeroport, joi, pe 6 ianuarie, Mihai Stoichiță a fost surprins de echipa știrilor PRO TV în timp ce aștepta să aterizeze avionul în care se află Boloni. Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, de nerăbdare, a venit mai devreme pentru a-l întâmpina pe tehnician. 

Tot Mihai Stoichiță a precizat că maximum salarial pe care îl poate oferi FRF-ul este de 300.000 de euro pe an, cât i s-a propus și lui Dan Petrescu. Iar acesta poate fi un impediment pentru Boloni, care de-a lungul carierei, a avut parte de contracte mult mai avantajoase. 

Modifică setările cookies