Ce nebunie: Rusescu, urmasul lui Totti la AS Roma! Seful clubului italian a inceput negocierile, transferul se poate face in vara!

Ce nebunie: Rusescu, urmasul lui Totti la AS Roma! Seful clubului italian a inceput negocierile, transferul se poate face in vara!

Raul Rusescu este reprezentat de italianul Pietro Chiodi, cel care a preluat controlul firmei de impresariat a fratilor Becali.

Raul Rusescu, imprumutat pana la vara de echipa FC Sevilla la formatia Sporting Braga, se afla in atentia clubului AS Roma, a scris astazi cotidianul A Bola.

Conform sursei citate, directorul sportiv al gruparii italiene, Walter Sabatini, a avut o prima intalnire cu impresarul lui Rusescu.

De asemenea, A Bola a scris ca si Sporting Braga este interesata de achizitionarea definitiva a internationalului roman.

Sporting Braga a obtinut imprumutul atacantului Raul Rusescu pana in vara, cand il poate transfera definitiv pe jucatorul roman platind clubului FC Sevilla suma de trei milioane de euro. Pentru cele cinci luni de imprumut, portughezii vor achita doar salariul fotbalistului, 225.000 de euro.

Golgheterul Ligii I in sezonul trecut, Raul Rusescu, a fost transferat, in iunie, de la Steaua la echipa FC Sevilla, cu care a semnat un contract pe cinci ani. Sevilla a platit clubului bucurestean suma de 2,2 milioane de euro pentru Rusescu.

Sursa: Mediafax

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Miniştrii de Externe din UE, cu excepţia Ungariei, cer un armistiţiu între Israel şi Hamas
BRAT
Modifică setările cookies