”Ce îi rezervă viitorul lui Răzvan Marin?” Anunțul italienilor despre internaționalul român

Razvan Marin Cagliari EURO 2024 Romania Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 21:33
Data actualizarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 21:33

După ce împrumutul său la Empoli a expirat, viitorul lui Răzvan Marin (28 de ani) este incert.

Ce îi rezervă viitorul lui Marin? Asta a spus Bonato”, au titrat italienii de la cagliarinews24.com.

Răzvan Marin ar putea continua la Cagliari

Situația lui Răzvan Marin este incertă. Empoli, echipa la care a evoluat în ultimele două sezoane nu a dorit să activeze opțiunea de cumpărare definitivă, astfel că după eliminarea României de la EURO 2024, mijlocașul s-a întors la echipa de care aparține, Cagliari.

În ultimele săptămâni, s-a scris că nici Cagliari nu îl mai dorește pe internaționalul român, care ar fi nevoit să își găsească o nouă echipă, însă situația s-ar fi schimbat după ce Răzvan Marin a impresionat la turneul final, unde a marcat de două ori.

Într-o conferință de presă, Nereo Bonato, directorul sportiv al lui Cagliari, a declarat că fotbalistul va fi evaluat alături de Davide Nicola, care va fi cel care va stabili ce se va întâmpla în cele din urmă cu Răzvan Marin.

Marin s-a întors și este în lotul lui Cagliari. Vom face evaluările necesare alături de antrenor, care îl cunoaște foarte bine”, a spus Nereo Bonato.

După declarațiile oficialului, italienii consideră că Răzvan Marin are șanse mari să îmbrace tricoul lui Cagliari în următorul sezon, mai ales că internaționalul român a colaborat cu Davide Nicola și la Empoli.

Cuvintele directorului sportiv sugerează că viitorul mijlocașului român va fi decis împreună cu noul antrenor, înaintea noului sezon din Serie A. Soarta fostului jucător al lui Empoli este incertă, dar s-ar putea să nu părăsească Sardinia. Omul cheie ar fi Davide Nicola. Noul antrenor al lui Cagliari și Marin au lucrat împreună și la Empoli, unde jucătorul a adunat 15 apariții în 18 meciuri. Condițiile ca cei doi să continue împreună sunt acolo, dar sunt și anumite obstacole”, au scris italienii.

  • 2,7 milioane de euro este cota de piață a lui Răzvan Marin, conform Transfermarkt.
  • Contractul lui Răzvan Marin la Cagliari va expira în vara anului următor.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!